Konferens

Konferera i herrgårdsmiljö vid Mälarens strandlinje


Friibergh är platsen för riktigt kreativa möten. Vi ger aldrig avkall på kvalitet och service. Vi gör allt för ditt välbefinnande – och lite till.


 

Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler finns alla bekvämt samlade i huvudbyggnaden. Valmöjligheterna är många med allt från mindre rum till större konferenslokaler. Nästa alla våra konferenslokaler har utsikt mot Mälaren och är ljusa, luftiga och med extra grupprum intill. Du har också möjlighet att välja lokaler som ligger mer avskilt.

 

Läs mer om våra konferenslokaler här >>

 

Effektiva och kreativa mötesmodeller

Vi vill att era möten ska vara både effektiva och kreativa som leder fram till det resultat ni söker. Nedan finner du några mötesmodeller som kan vara ert verktyg.

 

Läs mer om mötesmoddeller här >>

 

Friibergh och Svenska Möten

Friiberghs Herrgård är medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvald och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Läs mer på www.svenskamoten.se.

 

Tillsammans med Svenska Möten kan vi tillhanda deltagar- och registreringssystem så att din egen mötesadministration blir så smidig som möjligt. Via det följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning. Kontakta vår bokning så berättar vi mer.

 

Svenska Moten

 

Förfrågan

Friibergh är platsen för möten.

Möten mellan människor. Ert välbefinnande är vår passion. Gör er förfrågan här.

...Läs mer
Konferenspaket

Här kan du läsa om våra olika erbjudanden.

...Läs mer
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev...

Här kan du bland annat läsa om aktuella händelser, events och våra speciella erbjudanden.

...Läs mer