Teamaktiviteter

Farmarkampen

Klarar ni av det hårda livet på gården? I denna tävling följer vi bondens utmaningar under året. Ni tävlar i lag och kommer få mäta er i prövningar som t.ex. sådd, höbärgning, ostprovning, höstjakt och vedstapling. Kombinerat med de praktiska övningarna kommer era kunskaper om livet på landet att testas, har ni t.ex. koll på er bondepraktika? Farmarkampen en rolig och spännande tävling där vi till slut korar de vinnande storbönderna.

Pris: 495 kr/person
Deltagare: 20- 100 personer
Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Mästarnas Mästare

Ni har sett originalet på Tv, och vill givetvis veta vem är Mästarnas Mästare på ert företag. Vår variant är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov. Vi har ett system där man får poäng efter det lag som man just då ingår i och sedan tar man med sig sina individuella poäng under dagen vid lagbyte. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. I de flesta grenar deltar alla i laget aktivt men i några grenar måste ni utse någon att utföra t. ex. ett klättermoment eller styrkeprov. Detta innebär att vi i slutet av dagen har några deltagare som fått högst poäng och med dessa kör vi en final där Mästarnas mästare skall koras.

Vi bygger upp en enklare arena som de flesta aktiviteter kommer att utgå från och som vi har som samlingsplats under aktiviteten. Där har vi en scooreboard, så att man hela tiden kan följa lagens poäng. Grenarna som Mästarnas mästare kan innehålla är bland annat: skytte, teamhinderbanor, cykelstafett, com-radioorientering, klättermoment, styrka, uthållighet, pannbens-utmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Pris: 495 kr/person. Minimipris: 5 500 kr
Deltagare: Upp till 300 personer
Tidsåtgång: 1 -3 timmar

 

Lerduveskytte

En klassisk aktivitet som aldrig blir tråkig. Vi kan erbjuda lerduveskytte på flera platser kring Stockholmsområdet. Efter säkerhetsgenomgång och instruktioner börjar vi med övningsskytte. Därefter avslutar vi med en tävling. Vårt samarbete med West Stockholm Shooting School på Thoresta gör att vi där kan erbjuda våra kunder en extraordinär skjutupplevelse.

Pris: från 695 kr/person. Minimipris: 6 500 kr
Deltagare: 2 – 60 personer
Tidsåtgång: 1 -2 timmar

 

Laserlerduveskytte

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Vi använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor. Vill man skjuta inomhus går det också bra men då skjuter man på fasta mål i form av små lådor. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. Eftersom det inte blir någon rekyl när man avfyrar geväret är denna aktivitet lämplig för alla.

Pris: från 495 kr/person. Minimipris: 7500 kr
Deltagare: 5 – 100 personer
Tidsåtgång: 1 timme

 

iTeamriddle

iTeamriddle är en aktivitet där deltagarna kan förvänta sig en rolig och fartfylld upplevelse. Roliga övningar, kluriga frågor, knasiga fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter skall lösas på bästa och effektivaste sätt. I den utrustning som ingår finns bland annat en ryggsäck, en Ipad, ett häfte, kartor, ballonger, snören mm. Hög uppfinningsförmåga och smartness kommer att belönas där inget kan tas för givet. Målet med aktiviteten är att försöka lösa så många uppgifter och få ihop så mycket poäng som möjligt innan tiden är ute. Laget med bäst samarbetsförmåga är de som ligger bäst till för att vinna den åtråvärda pokalen. När tiden är ute summerar vi aktiviteten under glada former och allt avslutas sedan med en prisutdelning. Är det dåligt väder kan vi genomföra hela aktiviteten inomhus.

Pris: 295 kr/person + 3 500 kr i startavgift
Deltagare: obegränsat antal personer.
Tidsåtgång: Aktiviteten genomförs under 1,5 timme.

 

Kickbikeskytte

Kickbikeskytte är en annorlunda aktivitet efter känt manér, nämligen skidskytte. Men istället för skidor har vi stora kickbikes och istället för kulvapen använder vi luftgevär. Deltagarna delas upp i lag och sedan inleder vi med skjutträning och genomgång av våra stora kickbikes. Därefter drar vi igång tävlingen där en annorlunda teknikbana skall forceras med hjälp av sparkcyklarna innan det är dags att ladda vapnen. Målet är att vid det liggande samt stående skyttet skjuta ned 5 svarta skjutmål, där varje miss ger en straffrunda. Intensiteten är hög men den får inte bli för hög för då riskerar man straffrundor. Instruktören kommer med tips och råd under hela aktiviteten. Snabbast i mål blir vinnarna för dagen. Personlig utrustning: Kläder efter väder.

Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr/person
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Deltagare: från 4 – 60 personer

 

300 sekunder

300 sekunder är vår populära inomhus teamtävling! Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 6 stationer, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. 5 övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung! Aktiviteten utförs inomhus.

Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr/person
Deltagare: från 6-20 personer
Tidsåtgång: ca 1 timme

 

Nerver av stål

Nerver av stål är en rolig och utmanande inomhustävling som alla kan vara med på̊. Deltagarna delas upp i lag och där man sedan möter de andra lagen i 12  olika utmaningar. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Efter varje utmaning  väljer man ut en ny lagmedlem, vilket gör att alla får göra minst 2 utmaningar under denna hektiska timme. Något som kan vara mer än tillräckligt av nervspänning för de flesta! Övriga deltagare är publik och glada påhejare! Koncentration, smartness och fokusering är tre mycket användbara egenskaper under denna nervkittlande aktivitet. Klädsel: Aktiviteterna utförs inomhus.

Pris: startavgift: 3 500 kr + 350 kr/person
Deltagare: 6 – 30 personer
Tidsåtgång: ca 1 timme

 

Checkpoint 59

En aktivitet som passar alla. Den är rolig, lagom fysisk och samarbetet kommer till sin yttersta spets. Gruppen delas upp i lag om 4-8 personer. Varje lag får utse varsin lagkapten som tilldelas en COM-radio och en karta med 16 kontrollpunkter. Övriga i laget erhåller endast en COM-radio. Lagkaptenens uppgift är att via radio styra laget till rätt plats och lagets uppgift är att lita och följa de direktiv som lagkaptenen ger. En viktig detalj är att lagen endast har 59 minuter på̊ sig att hitta alla kontroller. Detta är en utomhusaktivitet. Klädsel anpassas efter rådande väderlek.

Pris: 395 kr/person, minimipris 5 500 kr
Deltagare: 6 – 100 personer
Tidsåtgång: 1 timme

 

420 Sekunder

420 sekunder är en galet rolig och populär teamtävling! Aktiviteten bygger på̊ att man i lag möter varandra parallellt vid 6 stationer, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. 5 övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung! Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder.

Pris: Startavgift 3 500 kr + 325 kr/person.
Deltagare: 6 – 180 personer
Tidsåtgång: ca 1,5 timme

 

Flottbygge

Har du någon gång drömt om att segla jorden runt? Då kan detta vara en bra start. Denna aktivitet är lämplig för grupper som söker både tävlingsmoment och vill förbättra samarbetet inom gruppen under kreativa former. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Med hjälp av flyttunnor, rep och virke skall varje lag designa och konstruera varsin flotte. Allt avslutas med ett tävlingsrace där alla flottar och deras besättningsmän ställs på̊ prov. Under denna aktivitet är det förbjudet att vara påverkad av alkohol och/eller mediciner. Detta är en utomhusaktivitet. Klädsel anpassas efter rådande väderlek.

Pris: 2 200 kr/flotte, minimipris 7 500 kr
Deltagare: upp till 200 personer
Tidsåtgång: 1 – 1,5 timme

 

Challenge

Ett av målen med denna aktivitet är att alla deltagare skall kunna bidra med poäng utefter deras egna förmågor. Det gäller för varje lag att utnyttja lagmedlemmarnas styrkor och unika färdigheter på̊ bästa sätt. Lagen sätts på̊ prov vad gäller delegering, arbete under tidspress, samarbetsförmåga och kreativitet. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Varje lag får var sin ryggsäck fylld med verktyg, material, digitalkamera och ett uppdragshäfte. Nu gäller det för laget att samarbeta, planera, koordinera, ta initiativ, ha kul och vilja mycket, för att kunna lösa så många uppgifter som möjligt. Vid målgången skall varje lag redovisa för övriga de praktiska uppdrag dom löst. Därefter lämnar lagen in digitalkameror och övrig utrustning till tävlingsledningen som sammanställer resultaten. Prisutdelning sker ca 30 minuter efter att alla lag lämnat in sina uppdragshäften.

Pris: 11 000 kr + 1 100 kr/lag 4-6 personer per lag (över 100 personer, startavgift 22 000 kr)
Deltagare: 20 personer och uppåt
Tidsåtgång: 1,5 – 2 timmar