Yoga, Core & Qigong

Rörlighetsyoga

Rörlighetsyoga är för dig som vill träna upp din rörlighet och styrka i kroppen. Passet är en blandning av dynamiska rörelser men även med inslag av fasta positioner. Passet är extra anpassat för att skapa muskulär balans i kroppen, andningen hjälper oss att successivt hitta djupare i de olika positioner, men vi låter den växa in i passet. Du tränar rörlighet, styrka och balans.

Tidsåtgång: 45 minunter – 1 timme

 

Yoga

Vår lugnare yoga utför vi för att stilla vårt sinne medan vi utför stillsammare rörelser. Få igång energiflöde i kroppen, få lite tomrum mellan tankarna och bli mer närvarande i nuet. Vi kommer stå, sitta och ligga ner och rekommenderar mjukare kläder för att få ut det bästa av rörelserna men inget måste.

Tidsåtgång: 45 minuter – 1 timme

 

Core

Core är ett perfekt träningspass för er som vill få ett avbrott på 30 alt. 45 min i dagen, här får ni möjlighet att stärka coremuskulatur, hållning och öka kroppsmedvetenhet. Vi tränar fokuserade och funktionella kroppsviktsövningar som stärker oss i vardagen och i annan träning.

Tidsåtgång: 30 – 45 minuter

 

Qigong

Qigong är en lugnare träningsform som består av mental koncentration, enkla rörelser och andning för att förbättra energin i kroppen. Qi står för livskraft. Genom dessa rörelser, fokus och avslappning, tillför vi kraft till kropp och hjärta. Detta ökar vår förmåga till självläkning och förbättrar kropp

 

Priser:

1-11 personer:  3 790 kr
12-23 personer: 4 990 kr
24-35 personer: 6 190 kr
Över 35 personer: pris på förfrågan