Grillmästaren

Vem blir Grillmästaren?

Detta är en aktivitet där ni tillagar och avnjuter er egen grillmiddag. Samtidigt får ni inspiration och handfasta tips inför stundande grillsäsong. Ett vinnande lag erhåller den prestigefyllda titeln Grillmästaren.

 

Konferenserbjudande under maj & juni 2019
Under maj och juni inkluderar vi aktiviteten Grillmästaren utan kostnad (ord.pris 495 kr/person). Gäller vid nybokning för grupper från 15 personer. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Aktivitets upplägg

Deltagarna delas upp i grupper. Varje grupp får sedan en förbestämd råvara till en förrätt och lika så till en varmrätt. Resterande ingredienser väljs från en gedigen råvarukorg. Domarna, bestående av Friiberghs kockar, övervakar gruppernas kreativa arbete samtidigt som de ger hjälpsamma och handfasta tips till de tävlande. Under två timmar skall grupperna komma på, producera och presentera en förrätt och en varmrätt. De får endast använda sig av grillen som värmekälla. Det färdiga resultatet avnjuts tillsammans där varje grupp äter sina egna tillagade rätter. Middagen avrundas med dessert, tillagad av Friiberghs kockar. Domarna bedömer gruppernas arbete utefter 5 punkter; smak, utseende, behandling av råvaror, renlighet och tid. Aktiviteten avslutas med att domarna utser ett vinnande lag som inte bara erhåller den prestigefulla titeln Grillmästaren utan även en grillhandske i läder. Aktiviteten hålls mellan kl. 16:00-18:00.