Jobba hos oss

Är du vår nya kollega? Vi söker bekväma människor

Nu söker vi extrapersonal till vår reception, restaurang, housekeeping och kök.
Läs mer om tjänsterna nedan…

Jobba extra i vårt Housekeeping-team

Är du intresserad av att städa i en ombonad miljö och gillar ordning och reda? Tycker du om att göra fint omkring dig? Då är Friibergh Herrgård rätt plats för dig.

Flexibilitet, noggrannhet och arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten och gillar att jobba med ett högt tempo. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar samt helger. Då vi är belägna på landet är körkort och bil ett måste.

Låter detta intressant, hör av dig till Pernilla Lafis på pernilla@friibergh.se. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Jobba extra i vår restaurang

Vill du jobba extra i ett härligt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service? Då kanske du är vår nya kollega och servitris/servitör. Vi söker dig som är passionerad och proffsig och har en stor kärlek till mat & dryck. Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurangarbete och gillar att agera självständigt?

Tjänsten innefattar sedvanliga servitör/servitrisuppgifter men främst att ta hand om våra gäster och deras måltidsupplevelse. Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Då vi är belägna på ”landet” så är bil och körkort ett måste.

Är du intresserad? Maila vår restaurangchef Åsa Westgaard på asa@friibergh.se

Är du kock och vill jobba extra i vårt kök?

Vi söker dig som är kock med några års erfarenhet och har en brinnande passion för matlagning. Du är ansvarsfull, agerar självständigt och trivs med att jobba i team med ett högt tempo.

Du kommer att ingå i ett härligt och hungrigt gäng med stort gästfokus. Vår drivkraft är att möta våra gästers önskemål och överträffa deras förväntan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger. Då vi är belägna på ”landet” så är bil och körkort ett måste. Låter detta intressant? Hör av dig till vår köksmästare Lennart Metzner på metzner@friibergh.se

Vill du jobba extra i vår reception?

Vi på Friibergh Herrgård söker en person som vill jobba extra i vår reception. Flexibilitet, noggrannhet och inte minst arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Du är ansvarsfull, van att arbeta självständigt och älskar att ge god service.

Låter detta intressant? Maila då din ansökan till Pernilla Lafis på pernilla@friibergh.se