Golfpaket

Storslagen golf med en skön herrgårdsvistelse

På Friibergh kan man kombinera golfspel med våra olika boendepaket. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor och nedan kan du läsa om några.

Friiberghs Golfklubb har 18 hål och är en härlig utmaning för alla golfintresserade. Många av hålen har en underbar utsikt över Mälaren och banan klassas redan som en av de bättre i Uppland. Golfbanan ligger i direkt anslutning till Herrgården.

Bro-Bålsta Golfklubb, en golfbana med klassisk design och internationella dimensioner. Denna bana är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet. Banan ligger i det vackra mälarlandskapet dryga halvtimmen nordväst om Stockholm.

Bro Hof Slott Golf Club, en golfbana i världsklass, designad av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta golfbanedesigners. Banan ligger sagolikt vackert i ett gammalt kulturlandskap, direkt vid Mälaren, krönt av  Bro Hof Slott. Varenda detalj har putsats till fulländning och deras honnörsord är kvalitet och hög tillgänglighet.

Läs mer om Bro Hof Slott på www.brohofslott.se.

Herrgårdspaket med golf

Följande ingår: greenfee för golfspel, afternoonteabuffé med hembakat bröd, 4-rättersmiddag, logi i standarddubbelrum och frukostbuffé.

Priser inklusive vardagsgreenfee:
Herrgårdspaket med golfspel på Friiberghs GK:  från 1 945 kr/person
Herrgårdspaket med golfspel på Bro Bålsta GK: från 2 045 kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Herrgårdspaket med golfspel på Bro Hof Slott Castle Course: från 2 635kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Herrgårdspaket med golfspel på Bro Hof Slott Stadium Course: från 3 355 kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)

 

Romantiskt paket med golf

Följande ingår: greenfee för golfspel, afternoonteabuffé med hembakat bröd, 4-rättersmiddag, logi i romatiskt dubbelrum, frukostbuffé samt mousserande vin som står på kylning på rummet vid ankomst.

Priser inklusive vardagsgreenfee:
Romantiskt paket med golfspel på Friiberghs GK:  från 2 100 kr/person
Romantiskt paket med golfspel på Bro-Bålsta GK: från 2 200 kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Romantiskt paket med golfspel på Bro Hof Slott Castle Course: från 2 790 kr/person(med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Romantiskt paket med golfspel på Bro Hof Slott Stadium Course: från 3 510 kr/person(med reserv. för ev. höjning inför 2019)

 

Lyxpaket med golf

Följande ingår: greefee för golfspel, afternoonteabuffé med hembakat bröd, 4-rättersmiddag, logi i minisvit och  frukostbuffé.  Champagne står på kylning på rummet vid ankomst.

Priser inklusive vardagsgreenfee:
Lyxpaket med golfspel på Friiberghs GK:  från 2 400 kr/person
Lyxpaket med golfspel på Bro-Bålsta GK: från 2 500 kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Lyxpaket med golfspel på Bro Hof Slott Castle Course: från 3 090kr/person (med reserv. för ev. höjning inför 2019)
Lyxpaket med golfspel på Bro Hof Slott Stadium Course: från 3 810 kr/person(med reserv. för ev. höjning inför 2019)